XS4ALL webmail

xs4all-webmailAlle klanten van XS4ALL hebben de mogelijkheid om op internet en in de browser gebruik te maken van hun e-mail. In de XS4ALL webmail omgeving kun je als klant inloggen en vervolgens mail ontvangen, bekijken en versturen.



XS4ALL webmail inloggen

Als je de webmaildienst van XS4ALL wil gebruiken moet je de onderstaande stappen volgen.

  1. Ga naar XS4ALL webmail
    Ga naar de website van XS4ALL en ga naar de webmail pagina – of klik op deze directe link: https://webmail.xs4all.nl
  2. Inloggen met e-mailadres
    Vul in de velden van het inlogformulier jouw e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de knop ‘inloggen’.
  3. XS4ALL postvak
    Na het inloggen kom je in het postvak van jouw e-mailadres terecht. Vanuit het postvak kun je e-mails bekijken en beantwoorden.

Veel gestelde vragen XS4ALL webmail

Ik kan niet inloggen
Ervaar je problemen met inloggen en kom je niet in jouw XS4ALL webmail? Vervelend! Waarschijnlijk voer je een verkeerd wachtwoord in. Denk je dat je het wachtwoord van jouw e-mailadres vergeten bent? Bezoek dan deze pagina binnen de website van XS4ALL – https://wachtwoord.xs4all.n





Hoe maak ik gebruik van XS4ALL webmail?
Het gebruik van XS4ALL webmail is erg simpel! Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op de mailomgeving van XS4ALL. Dat kan via deze link: https://webmail.xs4all.nl – hierna volgt alles van zelf.

Waar kan ik een e-mailadres aanmaken?
Bij XS4ALL krijgen alle klanten de mogelijkheid om maximaal 5 e-mailadressen aan te maken. Via het Service Centre van XS4ALL kunnen klanten snel en gemakkelijk e-mailadressen aanmaken.

Wat zijn de IMAP-instellingen van XS4ALL webmail?
Als je XS4ALL webmail niet in de mailomgeving van XS4ALL wilt ontvangen, maar gebruik wilt maken van mailsoftware zoals Outlook, moet je tijdens de configuratie rekening houden met de onderstaande instellingen.

Inkomende server
Server: imap.xs4all.nl
Poort: 993

Uitgaande server
Server: smtp.xs4all.nl
Poort: 465

Een reactie plaatsen