InHolland webmail

inholland-webmailBen je student aan Hogeschool InHolland? Dan heb je ongetwijfeld te horen gekregen dat je tijdens de opleiding die je volgt gebruik gaat maken van InHolland webmail. Dat is een mail-omgeving waarin studenten een eigen e-mailadres krijgen en gemakkelijk met medestudenten, docenten en decanen kunnen mailen en communiceren.

Deze webmail-omgeving is opgezet om school en privé-zaken gescheiden te houden.Hoe werkt InHolland webmail?

Als je net begint aan een opleiding bij InHolland, krijg je jouw inloggegevens van de InHolland webmail als het goed is per post of per e-mail. Met dit e-mailadres, bestaande uit een studenten nummer, kun je inloggen in de webmail-omgeving van InHolland. Vanuit deze omgeving kun je snel en gemakkelijk mailen met medestudenten en docenten binnen jouw opleiding.

Inloggen op InHolland webmail

Ga naar https://webmail.inholland.nl – Je krijgt een formulier te zien waarin je moet kiezen tussen twee security-opties. Selecteer optie 1 als je op een openbare computer zit, denk hierbij aan de computer in de mediatheek van InHolland. Of selecteer optie 2 als je (thuis) op je eigen computer of laptop in wilt loggen op InHolland webmail.

Vul vervolgens jouw InHolland e-mailadres in met het daarbijbehorende wachtwoord. Klik daarna op de knop ‘Log on’. Bij het invullen van het juiste e-mail en wachtwoord, wordt je doorgestuurd naar jouw persoonlijke postvak.

InHolland webmail wachtwoord vergeten?

Kan je niet inloggen in de webmail-omgeving van InHolland? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk jouw wachtwoord vergeten. Via https://passwordreset.inholland.nl/default.aspx kun je op basis van jouw gebruikersnaam, een nieuw wachtwoord aanvragen of instellen.

InHolland webmail instellen op iPhone

Heb je een iPhone en wil je daar graag jouw InHolland mail op ontvangen? Volg in dat geval de onderstaande stappen. • Mail, Contacten en Agenda
  Selecteer in jouw app-overzicht de Instellingen app van jouw iPhone. Klik hierna vervolgens op ‘Mail, Contacten en Agenda’.
 • Nieuw account
  Kies vervolgens voor de optie ‘Nieuw account toevoegen’. Hiermee kun je een nieuw e-mailaccount binnen jouw Apple Mail aanmaken.
 • E-mailgegevens
  Volg alle stappen en vul de kloppende e-mailgegevens in van jouw InHolland webmail-account.
 • Exchange account
  In de laatste stap kun je aangeven welke onderdelen van jouw mail-account worden gesynchroniseerd met de mail applicatie op jouw iPhone.

Een reactie plaatsen