Hotmail inloggen

Met een Hotmail account kun je vanuit jouw browser inloggen in jouw online omgeving van de Hotmail webmail. Vanuit deze omgeving kun je jouw postvak bekijken en e-mails versturen naar jouw contactpersonen.In 3 stappen op Hotmail inloggen

 1. Ga naar de website van Hotmail, dit kan via de link www.hotmail.com – je wordt automatisch doorverwezen naar de nieuwe website van Hotmail namelijk www.outlook.com
 2. Vul in de velden aan de rechterzijde van de website het e-mailadres van jouw Hotmail en/of Outlook account en vul daaronder het desbetreffende wachtwoord in van jouw e-mailadres. Je hebt sinds kort ook de mogelijkheid om het telefoonnummer in te vullen waaraan jouw e-mailadres gekoppeld is.
 3. Klik op de blauwe knop ‘Aanmelden‘. Je wordt hierna doorverwezen naar het postvak van jouw e-mailadres.

Als je bent ingelogd kun je gebruikmaken van alle functionaliteiten van jouw e-mailadres.

Mocht je problemen ervaren tijdens Hotmail inloggen, heb je waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres en/of wachtwoord ingevuld.

Lukt het inloggen op Hotmail niet?

Als het niet lukt om in te loggen op Hotmail, kan dit verschillende oorzaken hebben. Wij hebben de meest voorkomende oorzaken op een rijtje gezet

 • E-mailadres of wachtwoord vergeten
  Bij het invoeren van een verkeerd e-mailadres of wachtwoord (of een verkeerde combinatie van beiden), kun je geen toegang krijgen tot het postvak van het desbetreffende e-mailadres.
 • Geen internet of storing bij Hotmail
  Het kan nog wel eens gebeuren dat je internetverbinding wegvalt of de website van Hotmail/Outlook last heeft van een storing. Hierdoor kun je niet inloggen op jouw Hotmail-account.
 • Jouw Hotmail-adres is gehackt
  Het is belangrijk dat je de inloggegevens van jouw Hotmail-account voor jezelf houdt en dus niet aan iemand anders geeft. Tenzij je de persoon in kwestie genoeg vertrouwd, bijvoorbeeld als het jouw partner of beste vriend/vriendin is. Het komt namelijk vaak voor dat andere mensen zichzelf toegang verschaffen op het e-mailadres van iemand anders of de gegevens hiervan veranderen zodat de account-eigenaar, in dat geval jij dus, geen toegang meer krijgt tot zijn/haar postvak.Tegenwoordig zijn er ook programma’s waarmee Hotmail-accounts gehackt kunnen worden. Om te voorkomen dat je gehackt wordt, is het belangrijk dat je regelmatig het wachtwoord van jouw e-mailadres wijzigt. Hierdoor verklein je het risico dat je gehackt kunt worden.
Hotmail wachtwoord vergeten

Als je geen toegang krijgt tot het postvak van je e-mailadres, is de kans groot dat je het wachtwoord vergeten bent. Hierdoor kun je niet op Hotmail inloggen. Dit komt vaak voor bij mensen die hun e-mailadres een langere tijd niet hebben gebruikt of dagelijks gebruikmaken van meerdere e-mailadressen.

Als je een foutmelding krijgt tijdens het inloggen op Hotmail, weet je zeker dat je het wachtwoord van het desbetreffende e-mailadres fout hebt ingevuld. Op de website van Hotmail kun je via verschillende manieren jouw wachtwoord opvragen en wijzigen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hotmail inloggen
Author Rating
51star1star1star1star1star

Een reactie plaatsen