Hotmail

Hotmail was wereldwijd een van de populairste mailprogramma’s. Onlangs is de naam van Hotmail veranderd naar Outlook. De mailprogramma’s zijn namelijk samengevoegd en dragen nu beiden de naam ‘Outlook’.

Inloggen op Hotmail

Door in te loggen op Hotmail krijg je toegang tot jouw persoonlijke postvak. Vanuit deze postvak-omgeving krijg je een overzicht van jouw mailbox en kun je direct mailen met jouw contactpersonen.

Lees meerAanmelden op Hotmail

Om gebruik te kunnen maken van deze maildienst, dien je een e-mailadres te registreren. Benieuwd hoe je dat het makkelijkste en het snelste kunt doen?

Lees meer

Hotmail account verwijderen

Gebruik je jouw Hotmail e-mailadres nooit meer en/of ben je overgestapt op een e-mailadres van een alternatief programma? Dan is het handig dat je jouw Hotmail account verwijdert.

Lees meer

Hotmail instellen op jouw Android tablet of smartphone

Wil je op jouw Android tablet en/of smartphone gebruikmaken van jouw Hotmail e-mailadres?
Dan hebben wij een handige handleiding om jouw Hotmail-account in te stellen op jouw Android tablet of smartphone.

Lees meer

Hotmail instellen op jouw iPhone

Heb je een iPhone en wil je daar graag e-mails uit ontvangen vanuit jouw Hotmail-account? Dan hebben wij een handleiding voor het instellen van jouw Hotmail-account in jouw iPhone.

Lees meer

Instellingen

Wil je jouw Hotmail-omgeving personaliseren of dusdanig instellen dat je efficiënter gebruik kunt maken van jouw online mailbox? Dan hebben wij alle handige tips voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Wachtwoord wijzigen

Is jouw huidige wachtwoord aan vervanging toe? Of misschien ben je erachter gekomen dat iemand het wachtwoord van jouw Hotmail-account weet? Dan is het verstandig om jouw wachtwoord te wijzigen.

Lees meerWachtwoord vergeten

Kun je op geen enkele manier meer in jouw mailbox komen? Dan is de kans groot dat je het wachtwoord van jouw e-mailadres bent vergeten.

Lees meer

E-mailadres zoeken

Wil je mailen met iemand waar je het e-mailadres niet van weet? Dan hebben wij handige tips voor jou om het e-mailadres van iemand te achterhalen!

Lees meer

Een reactie plaatsen