Tele2 webmail

tele2-webmailTele2 biedt haar klanten de mogelijkheid om online gebruik te kunnen maken van hun e-mail. Met Tele2 webmail kunnen klanten binnen de website van Tele2 inloggen met hun e-mailadres(sen) om vervolgens mail te kunnen ontvangen of te versturen.Tele2 webmail inloggen

Om in te kunnen loggen op Tele2 webmail moet je de onderstaande stappen volgen.

  1. Ga naar de inlogpagina van Tele2 webmail
    Ga naar de pagina van de webmail omgeving van Tele2, deze kun je bezoeken via deze link: https://www.tele2.nl/klantenservice/webmail/
  2. Log in met je e-mailgegevens
    Vul vervolgens de velden van het e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op de knop ‘login’. Je wordt nu doorgestuurd naar je postvak als je de juiste gegevens hebt ingevuld.
  3. Ingelogd in Tele2 webmail
    Na het inloggen kom je in de postvak omgeving van jouw e-mailadres terecht. In deze omgeving zie je alle eerder ontvangen e-mails met alle nieuwe ontvangen e-mails.

Veel gestelde vragen Tele2 webmail

Ik kan niet inloggen
Kan je niet inloggen op jouw Tele2 webmail? Dan heb je waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres of wachtwoord ingevoerd in het inlogformulier. Controleer de gegevens goed, een foutje met een spatie is namelijk zo gemaakt!
Denk je dat je het wachtwoord vergeten bent? Geen nood! Via de website van Tele2 kun je het wachtwoord van jouw e-mailadres achterhalen. Ga hiervoor naar deze pagina: https://mijntele2.tele2.nl/mijntele2/login.html;jsessionid=02871FE55B1B819BBAF3779621F1DF20

Hoe maak ik gebruik van Tele2 webmail?
Heel simpel! Zorg dat je een computer of smartphone hebt met internet en ga vervolgens naar deze pagina: https://www.tele2.nl/klantenservice/webmail/ – log op deze pagina in met jouw gebruikersnaam/e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Waar kan ik een e-mailadres aanmaken?
Om een e-mailadres te maken bij Tele2 webmail moet je inloggen op Mijn Tele2. Via deze klantomgeving kun je e-mailadressen aanmaken.

Wat zijn de POP3-instellingen van Tele2 webmail?

[su_note]Tele2 ondersteunt op dit moment nog geen IMAP[/su_note]

Inkomende server
Server: pop3.tele2.nl
Poort: 110

Vul hierbij ook het e-mailadres en het daarbijbehorende wachtwoord in.

Uitgaande server
Server: smtp.tele2.nl
Poort: 587

Vink hierbij de optie ‘Voor de server voor uitgaande email (SMTP) is verificatie vereist’ aan.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Tele2 webmail
Author Rating
51star1star1star1star1star

Een reactie plaatsen