Avans webmail

avans-webmailStudeer je aan de Avans Hogeschool? Dan krijg je een eigen Avans e-mailadres om in te kunnen loggen op de Avans webmail. In deze webmail-omgeving kun je mails ontvangen en versturen van/naar docenten en medestudenten.

Met een eigen Avans e-mailadres kun je privé-zaken en e-mails van jouw opleiding gescheiden houden.
Hoe werkt Avans webmail?

Om in te kunnen loggen op de Avans webmail, moet je naar de beveiligde webmail van Avans Hogeschool gaan. In deze webmail-omgeving kun je toegang krijgen tot jouw Avans postvak door in te loggen met jouw username en wachtwoord. Deze gegevens heb je als het goed is per mail of post ontvangen van Avans Hogeschool.

Inloggen op Avans webmail

Ga naar Avans webmail en vul vervolgens jouw username en password in. Klik hierna op de login knop onder het formulier.

Als jouw ingevulde gegevens kloppen, wordt je automatisch doorgestuurd naar de webmail-omgeving van jouw Avans e-mailadres.Avans webmail instellen op iPhone

Bijna elke student heeft een smartphone. Daarom is het handig om jouw Avans webmail in te stellen op jouw iPhone toestel. Hierdoor heb je jouw webmail altijd bij de hand en kun je snel en gemakkelijk e-mails versturen, ontvangen en teruglezen.

 1. Mail, Contacten en Agenda
  Ga op jouw iPhone naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Mail, contacten en Agenda’.
 2. Nieuw account aanmaken
  Klik in het scherm wat volgt op ‘Nieuwe account’. Klik vervolgens op ‘Microsoft Exchange’.
 3. E-mailgegevens
  Vul vervolgens jouw Avans e-mailadres en wachtwoord in. Hieronder staat nog een extra veld met ‘beschrijving’. Deze optie is handig als je meerdere e-mailadressen hebt ingesteld op jouw iPhone. Zet hier bijvoorbeeld ‘Avans e-mailadres’. Op deze manier kun je jouw Avans mails makkelijker terugvinden in de Maill app van jouw iPhone.
 4. Exchange account
  In de stap dat volgt kun je aangeven welke onderdelen je wilt synchroniseren met jouw iPhone. Hierbij heb je de keuze uit Mail, Contacten en Agenda.

 Avans webmail wachtwoord vergeten

Lukt het inloggen op Avans webmail niet? Dan ben je waarschijnlijk jouw wachtwoord vergeten. Via Avans Self Service Password Reset (SSPR) kun je snel en gemakkelijk jouw wachtwoord opvragen en een nieuw wachtwoord instellen. Hiervoor hoef je alleen jouw gebruikersnaam en studentennummer in te vullen.

Ga naar Avans Self Service Password Reset

 

Een reactie plaatsen