Telfort webmail

telfort-webmail
Als klant bij Telfort, krijg je toegang tot Telfort webmail. Dit is een online omgeving om gebruik te kunnen maken van jouw e-mailadres(sen). Je kunt via deze webmail snel en gemakkelijk mails ontvangen en versturen.Telfort webmail inloggen

Om in te kunnen loggen op Telfort webmail moet je de onderstaande stappen volgen.

  1. Ga naar de de website van Telfort en bezoek de webmail omgeving
    Kopieer en plak deze link: https://webmail.telfort.nl/mail/main in de adresbalk van je browser (of klik gewoon op de link)
  2. Log in met je e-mailgegevens
    Voer in de invoervelden in het inlogformulier je gebruikersnaam (gedeelte voor je @telfort.nl – e-mailadres) en het daarbijbehorende wachtwoord in.
  3. Telfort mail postvak
    Als je de goede gegevens hebt ingevuld wordt je automatisch doorgestuurd naar het postvak van jouw e-mail. Vanuit deze omgeving kun je mails ontvangen en versturen naar andere contactpersonen.

Veel gestelde vragen Telfort webmail

Ik kan niet inloggen
Als je niet kan inloggen, is de kans groot dat je een verkeerd e-mailadres en/of wachtwoord hebt ingevoerd. Je kunt jouw wachtwoord gemakkelijk opnieuw opvragen via de klantenservice van Telfort. Dit kan via deze link: https://internet.telfort.nl/wachtwoordbeheer/inloggen.html?_flowExecutionKey=_cDF7BAD40-A6C1-B8CD-4744-909880A51C34_kD73DB583-A870-D2D0-8655-BBFEF4B1EF30
Hoe maak ik gebruik van Telfort webmail?
Om gebruik te kunnen maken van de webmail van Telfort, moet je inloggen via  webmail.telfort.nl/mail/main – hierna wordt je doorgestuurd naar het postvak van jouw Telfort mail.

Waar kan ik een e-mailadres aanmaken?
Via de ‘Mijn Telfort’ omgeving kun je e-mailadressen en aliassen aanmaken. Binnen het dashboard van Mijn Telfort krijgen Telfort-klanten ook de mogelijkheid om e-mailadressen te verwijderen of op te schonen.

Wat zijn de IMAP-instellingen van Telfort webmail?

Inkomende server
Server: imap.telfort.nl
Poort: 993

Vul hierbij ook het e-mailadres en het daarbijbehorende wachtwoord in.

Uitgaande server
Server: smtp.telfort.nl
Poort: 587

Een reactie plaatsen